Autoschadeherstel

Een schadegeval met uw auto is al vervelend genoeg. Mocht het u obverhoopt toch overkomen, is het goed te weten dat u op ons kunt rekenen. Van administratie tot reparatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn aangesloten bij Schadenet. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons ECHT aan het beste adres voor schadereparatie bent.

Service

We werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen die weten waar ze het over hebben. U kunt online via onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een prijsopagve aanvragen voor de reparatie van uw autoschade. Daarnaast beschikken wij over een groot en divers aantal huurauto’s, van een kleine stadsauto tot ingerichte bedrijfswagens. Er is dus altijd passend vervangend vervoer voor u aanwezig. Indien u van te voren aangeeft waar u graag in wilt rijden, dan verzorgen wij het graag voor u. 

Administratieve afhandeling

Desgewenst nemen we van u de gehele administratie afhandeling van de schade uit handen. We zetten alles voor u van te voren gratis op papier, dus u komt niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Natuurlijk werken wij voor alle, maar dan ook echt ALLE verzekeringsmaatschappijen.

Reparatiekwaliteit

Bij Schadenet Gorinchem werken we uitsluitend met professionele reparateurs. Deze staan voor u klaar voor perfect schadeherstel van alle merken auto’s en werken met uitsluitend originele onderdelen. Een geruststellende gedachte ook bij verkoop of inruil van uw auto. We zijn tevens officieel leerbedrijf erkend door de stichting VOC en op al onze reparaties bieden wij 4 jaar FOCWA-garantie. 

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak